Güvenli Evden Eve Nakliyat Rensa Grup Taşımacılık

FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres çetinemeç bulvarı no543/2 çankaya ankara

İl / İlçe Ankara / Çankaya

Telefon 05321592986

Telefon 2 03129110216

Faks -

GSM 05321592986

Web https://www.ankarasehiricinakliyat.com/

FİRMA KAMPANYALARI

ankara evden eve şehir içi şehirler arası nakliyat hizmeti 7/24 vermekteyiz
herşey konuşarak hal olur

FİRMA HAKKINDA

Rensa Grup Taşımacılık kalite ve güveni sizlere sunmak, sizlere kalite standartları çerçevesinde hizmet vermek amacıyla Ankara’da kurulmuştur.

Faaliyet Alanlarımız; Nakliyat, Asansör Kiralama ve Rent a Car'dır.

Rensa Taşımacılık olarak taşımacılık sektöründe var olan tecrübemiz ve mevcut kalitemiz ile sizler için var gücümüzle çalışıyoruz. Rensa taşımacılık olarak nakliyat sektörü içerisinde müşterilerin ve değişen zamanın beklentilerini de dikkate alarak sürekli olarak kendimizi yeniliyor, sizler için en aktif ve en kaliteli hizmeti sunmak adına hizmet veriyoruz.

Yılların deneyimi ve güveni ile birlikte sizlere sağladığımız nakliyat hizmetinde, değişmeyen tek gerçeğimiz olan dürüstlük ilkesine sonuna kadar bağlı olmakla birlikte Rensa Taşımacılık olarak müşteri memnuniyetini her şeyin üzerinde tutmakta ve buna bağlı olarak hizmet altyapımızı sürekli olarak yenileyerek ilerlemekteyiz. Siz değerli müşterilerimize daha iyisini sunmak ve daha etkin hizmet sunmak için var gücümüzle çalışmakta ve gelişen dünyanın gelişen teknolojisine ayak uydurmak suretiyle, yılların bilgi ve birikimini hizmetlerimizde doğrudan kullanmaktayız. Rensa Taşımacılık olarak sahip olduğumuz sağlam ve kaliteli iş prensibini korumak için her geçen gün kendimizi ve ekibimizi geliştiriyoruz. Müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı çalışma prensibimizle sizlerin yanında yer almaktan kurulduğumuz ilk günden bu yana kıvanç duyuyoruz.

Misyonumuz
Rensa Taşımacılık olarak siz değerli müşterilerimize kaliteli ve en iyi hizmeti vermek için kendimizi yenilemek, dünya çapındaki gelişmeleri ve taşımacılık sektöründeki yenilikleri yakından takip etmek, kurmuş olduğumuz sistemlerimizi yenileyerek güncel tutmak, sizlere en uygun çözümü sunmak odaklı hareket etmek en öncelikli görevimizdir. Bu görevlerimiz bilincinde hareket ederek nakliyat sektörünü geliştiriyor, sizlere kaliteli hizmet sunuyoruz.

Hedeflerimiz
Rensa Taşımacılık olarak birincil hedefimiz kurulduğumuz yıldan itibaren güvenini sağladığımız mevcut müşteri portföyümüzü korumak, güven sağladığımız firma ve kişi sayımızı genişletmek ve daha ileriye giderek taşımacılık sektöründe en iyisi olmak adına faaliyetlerimizi sürdürmektir.

Taşımacılık sektörü içerisinde, nakliye hizmetine ihtiyaç duyan mevcut sektörlere ve kişilere kaliteli hizmet vermeyi amaçlayarak kurulmuş olan Rensa Taşımacılık güven ve kalite ilkeleri doğrultusunda çalışmakta ve müşteri dilini doğru anlayan çalışma ekibini sürekli olarak geliştirmektedir.

Saygılarımızla,
Rensa Taşımacılık.



FİRMA RESİMLERİ


Firma tarafından oluşturulmuş fotoğraf galerisi bulunmamaktadır.

NAKLİYE FİRMASINI DEĞERLENDİRİN
Firmaya yorum yapmak için giriş yapmanız gerekmektedir.

FİRMANIN HIZLI DUYURULARI

    Firmanın eklenmiş duyurusu bulunmamaktadır.

    FİRMAYA MESAJ GÖNDER

    MESAJ GÖNDER

    ETİKETLER

    E-BÜLTEN'E KAYDOLUN :
    E-Posta Listemize Katılın
    twitter icon facebook icon BİZİ TAKİP EDİN :